İsmail-YK Fan Board
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İsmail-YK Fan Board

İsmail-YK Fan Board

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Konuya puan ver

Onlar gibi olmak istiyorlar ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
yeliz16
Admin
MesajKonu: Onlar gibi olmak istiyorlar ... Onlar gibi olmak istiyorlar ... Icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 1:08 pm

Yeni jenerasyon şarkıcıların, Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi isimlere benzeme isteğini eleştiren müzisyen Garo Mafyan, büyük hatalar yapıldığını söyledi

Saba Tümer'in Habertürk'teki programına konuk olan ünlü müzisyen Garo Mafyan, yeni nesil şarkıcıların eski isimlere özenerek onlar gibi olma çabalarını eleştirdi

"Bunlar eskiler, bunlar yeniler ayrıma girdiklerinde çok büyük hatalar yapılıyor" diyen Garo Mafyan, genç şarkıcıların eskilerin müzik yaşamlarına ve nasıl bir yol izlediklerine bakmaları gerektiğini hatırlatarak "Bir Sezen Aksu'nun, bir Ajda Pekkan'ın, bir Nükhet Duru'nun, bir Nilüfer'in ya da Zerrin Özer'in, bütün o jenerasyonun yaşadığını acaba kim yaşamış? Bunlar ne zamandan, nereye kadar, nasıl gelmişler? Önce bunları bilmek lazım Ondan sonra yeni gelen jenerasyon, bunlardan ders alıp neleri doğruysa onları yapmalı, neleri kendilerine göre yapmamaları gerekiyorsa onları yapmamalı" diye konuştu

Türkiye'deki genç nesilde, 'Ben de onlar gibi olacağım' anlayışının varolduğunu ifade eden Garo Mafyan, "Sen kendin gibi ol ancak! Ben bunu anlamıyorum Bir albüm yaparsın, 'onun gibi istiyorum' derler O bitti, başka bir şey isteyin dersin ama maalesef anlatamazsın Herkesin kendisi olması ve kendisini sahnede anlatması lazım İnsanların sahnede ne yaptıkları, ne yaşadıkları, o elektriği insanlara nasıl verip nasıl aldığı önemli" ifadesini kullandı

Onlar gibi olmak istiyorlar ...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası