İsmail-YK Fan Board
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İsmail-YK Fan Board

İsmail-YK Fan Board

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Konuya puan ver

Haber: Pazar Keyfi'nde Açıklayacak! Resmi büyütmek için tıklayın Bülent Ersoy-gülşen Kavgasında Kenan Erçetingöz'ün Açıklamaları Yarın Akşam Pazar Keyfi'nde.. Sakın Kaçırmayın..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ismail.yk fun. clup
Admin
Haber: Pazar Keyfi'nde Açıklayacak! Resmi büyütmek için tıklayın   	  Bülent Ersoy-gülşen Kavgasında Kenan Erçetingöz'ün Açıklamaları Yarın Akşam Pazar Keyfi'nde.. Sakın Kaçırmayın.. Vide
MesajKonu: Haber: Pazar Keyfi'nde Açıklayacak! Resmi büyütmek için tıklayın Bülent Ersoy-gülşen Kavgasında Kenan Erçetingöz'ün Açıklamaları Yarın Akşam Pazar Keyfi'nde.. Sakın Kaçırmayın.. Haber: Pazar Keyfi'nde Açıklayacak! Resmi büyütmek için tıklayın   	  Bülent Ersoy-gülşen Kavgasında Kenan Erçetingöz'ün Açıklamaları Yarın Akşam Pazar Keyfi'nde.. Sakın Kaçırmayın.. Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 2:38 pm

Bülent Ersoy-GÜLŞEN KAVGASINDA KENAN ERÇETİNGÖZ'ÜN AÇIKLAMALARI YARIN AKŞAM PAZAR KEYFİ'NDE.. SAKIN KAÇIRMAYIN..

Bülent Ersoy ile Gülşen arasında yaşanan "özür dileme ve programa çıkartmama" polemiğinde son noktayı Kenan Erçetingöz koyuyor. Yarın akşam ekrana gelecek olan Pazar Keyfi adlı magazin programında Kenan Erçetingöz konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

Bildiğiniz gibi iki hafta önce tanıtımları dönmesine rağmen Gülşen, Star TV'de yayınlanan Bülent Ersoy'un 'Yıldızlar Altında' isimli programına çıkartılmamıştı. Bunun üzerine gecce.com'a bir açıklama yapan Gülşen, "Haftaya çıkartacaklar, Bülent Hanım da bu akşam özür dileyecekmiş" demişti.

Bu konuyu programına taşıyan Bülent Ersoy, Gülşen'in "Hayır ben öyle demedim" sözleri üzerine "Duydunuz mu Kenan Bey, siz yalancıymışsınız. Böyle diyor bu hanım" demişti.

Kenan Erçetingöz yarın akşam ekrana gelecek olan Pazar Keyfi'nde, olayın tüm ayrıntılarını çarpıcı yorumlarla anlatacak. Sakın kaçırmayın..

YALANCI GÜLŞEN!

EVLİ VE GÜÇLÜ ERKEKLERLE İLİŞKİ KURMA USTASI OLAN ŞARKICI GÜLŞEN'İN YALANINI AÇIKLIYORUZ..

Dün akşam yayınlanan Bülent Ersoy'un televizyon programında, şarkıcı Gülşen "Ben Kenan Erçetingöz'le konuşmadım, böyle de bir açıklama yapmadım" dedi ve sürekli inkar etti. Evet doğru Gülşen, Kenan Erçetingöz'le konuşmadı, çünkü Kenan Bey Bodrum tatilindeydi. Gülşen açıklamasını gecce.com sorumlu yazı işleri müdürü'ne yaptı.

Bülent Ersoy, Kenan Erçetingöz'ü Bodrum'dan aramış ve olayın ne derece doğru olduğunu Kenan Bey'e sormuştu. Kenan Erçetingöz'de beş dakika müsaade isteyip olayın doğruluğunu sorumlu yazı işleri müdürü Gökselcan'dan öğrenip Ersoy'a bildirmişti.

Dün akşam ki canlı yayında Gülşen, Bülent Ersoy'la ilgili böyle bir açıklama yapmadığını ısrarla söyledi ama gecce.com, Gülşen'in geçen hafta sorumlu Yazı İşleri Müdürü Göksel Can'a yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyor.

İşte Gülşen'in Gecce.com'a geçen hafta yaptığı olay açıklama:

"Erol Köse baskısı var doğru. Ercan Saatçi ile benim tarafımdan durum değerlendirildi. Bu hasta ruhlu beyinli bir insanın küçük oyunlarıyla zavallı bir duruma düşürmek istediği bir durum.. Bülent Hanım da bu oyuna geldi. Bülent Hanım hatasını anladı ve bu akşamki programda özür dileyeceğini bildirdi.. Haftaya davet edileceğimi canlı yayında açıklayacak.. O şahıs küçük ayak oyunlarıyla bazı işleri halletmeye çalışıyor.. Benim sahne alacağım yerlere ücretsiz sanatçılarını gönderiyor. Tek ben ekmek yemiyorum ama bunu da bilmeliler. Orkestra ve aileleriyle birlikte 40 kişi var. Onların da ekmeğiyle oynanıyor…Yapılanlar ne etik ne de Allah katında uygundur!"

İşte Gülşen'in yaptığı açıklama aynen böyle. Şimdi Gülşen'e soruyoruz yalancılık Allah katında nasıl bir günahtır acaba?

Haber: Pazar Keyfi'nde Açıklayacak! Resmi büyütmek için tıklayın Bülent Ersoy-gülşen Kavgasında Kenan Erçetingöz'ün Açıklamaları Yarın Akşam Pazar Keyfi'nde.. Sakın Kaçırmayın..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası