İsmail-YK Fan Board
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İsmail-YK Fan Board

İsmail-YK Fan Board

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Konuya puan ver

Eleştirilmekten sıkılmış

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ismail.yk fun. clup
Admin
MesajKonu: Eleştirilmekten sıkılmış Eleştirilmekten sıkılmış Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 2:35 pm

Belçim Erdoğan, mutfağa girememekten şikayetçi olduğunu söyledi.

Genç oyuncu, 'Bunu geliştirme konusunda fırsatlar verilmiyor bana' diyerek eşinin tutumunu esprili bir dille şöyle anlattı: "Çünkü evde yemekle ilgili kesin bir şey var, ben mutfağa girdiğimde Yılmaz, 'Bakın Belçim mutfağa girdi, aman dikkat' falan diyor.

Bizim Perihan'ımız var, inanılmaz güzel yemekler yapıyor, 'Perihan dikkat et yaptığın lezzetlere dikkat et' diye bana ambargo koyuyor, giremiyorum mutfağa."

Belçim Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'ın annesi Süheyla Erdoğan'ın eleştirilerinden de dert yandı: "Mutfakla ilgili sorunlarım var. Yılmaz'lar mutfakla ilgili çok zorlar, çok gurmeler. Benim ailemin kadınlarının da yemekleri güzeldir ama Süheyla teyze bu işte ün salmış biri. Ben mutfağa her girdiğimde eleştirecek bir şeyler buluyor. Biraz onunla ilgili. Sen kendini benim yerime koyar mısın? Çok eleştirilince yapar mısın bir daha yemek?" Belçim Erdoğan, gizli gizli mutfağa girip yemek denemesi yaptığını da itiraf etti.

Eleştirilmekten sıkılmış

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası