İsmail-YK Fan Board
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İsmail-YK Fan Board

İsmail-YK Fan Board

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Konuya puan ver

Türk Dış Politikası...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ismail.yk fun. clup
Admin
MesajKonu: Türk Dış Politikası... Türk Dış Politikası... Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 5:30 pm

Abdullah GUL Disisleri bakani oldugu zaman tum mustesar ve burokratlari toplantiya cagirmis ve "Bana tum ulkelerin disisleri politikalarini iceren bir rapor sunun" demis. her mustesar ve burokrat belirli ulkeler uzerinde calisacak ve rapor sunacvaklarmis ve 2 gun leri varmis. 2 gun sonunda rapor hazirlanmis ve Abdullah GUL un masasina birakilmis.

Abdullah GUL makamina geldiginde masasindaki raporu gormus ve bi hayli sasirmis. cunku rapor tek bir kagittan ve kagittaki bir kac satirlik bilgiden olusuyormus. merak etmis ve okumus raporu.

RAPOR:" Suudi Arabistanin baskenti Riyadda tum ulkelerin disislerinden sorumlu bir personeli toplantiya cagrilmis. toplanti baslamadan herkese icerisinde olu bir sinek bulunan birer cola verilmis.

Ingiliz bardagi oldugu gibi iade edip yenisini istemis,

Japon colayi dokmus ve icindeki sinegi arastirma icin ulkesine gondermis,

Irlandali sinegi iyice ufalamir ve colaya karistirip ingilizin onune birakmis,

Yunanli colayi yariya kadar ictikten sonra itiraz etmis,

Norvecli colayi icmis ve sinegi balik avlarken kullanmak uzere cebine atmis,,,,

Ve bunun gibi her ulke kendini anlatir sekilde bir tavir takinmis,,,"

Bu raporu okuyan Abdullah GUL mustesarlarini cagirmis ve demiski:"Arkadaslar her ulkenin tepkisi var ama ben Turkiye yi goremedim. Turk personel ne yapmis bu durum karsisinda?"

Mustesar: "Olayi siddetle kinamis efendim..."

Türk Dış Politikası...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası